Helaas gaat de open dag niet door!

Wegens de huidige coronaregels zijn wij genoodzaakt , om de open dag niet te laten doorgaan.
Natuurlijk bent u altijd welkom om te komen kijken bij een les, of om een proefles mee te doen.
Informeer dan gerust door ons te bellen, appen of mailen.

Heeft u altijd al eens willen weten wat de mogelijkheden zijn met uw hond? Kom dan op 17-10-2020 van 09:00 t/m 17:00 uur kijken naar onze open dag waar wij allemaal lessen en demo’s zullen laten zien.

Sport, spel en opleiding voor uw hond.

Dé plek voor een puppycursus, gevorderde cursus, detectiecursus, praktijktrainingen als lid van de bond van de diensthond. privétrainingen, gedragstherapie en opleiding hondengeleider.

Ook is er veel aandacht voor sport en spel zoals:
rally obedience, hoopers, sniff & search, breitensport, gehoorzame hond, detectie-speuren.

ALS 1E VAN NEDERLAND:
Voor het eerst te zien op 17 oktober: De PUPPYBAAN.
Dit is een hindernis baan van 50 meter vol met hindernissen, waterbakken, ballenbakken en flessenbakken om uw puppy volledig vrij van angsten te krijgen en vooral veel plezier samen met uw puppy.
Iedere periode wordt deze baan weer verandert. Iedere periode krijgt de baan een nieuwe naam, namelijk de naam van de puppy die deze baan als eerste volledig uitloopt. Dus iedere periode heeft de baan weer een andere naam. Wordt de naam van uw pup de eerste waarna de baan wordt vernoemd? DURF DE UITDAGING AAN!

Houdt onze facebookpagina in de gaten voor verdere info inzake deze open dag, waaronder het programma en extra activiteiten!