Instructeurs

Roy Jacobs, Eigenaar YD Security

Ik woon in Meijel en heb een geweldige vrouw Lonneke en twee heerlijke dochters Yara en Deniek. Weten jullie meteen waar YD voor staat. Na jaren in de beveiliging gewerkt te hebben als hondengeleider, heb ik nu van mijn passie (honden trainen) mijn werk kunnen maken.

Met mijn drie honden (twee werkhonden) getraind voor de Nederlandse bond voor de Diensthond, hebben wij nu een toplocatie kunnen creëren waar we recreatief en professioneel kunnen trainen. Dat is De Peelhorst. Met deze uit de hand gelopen hobby hopen wij nog veel plezier te hebben van onze honden. Lijkt het u ook iets om te komen trainen of een cursus te volgen bij De Peelhorst? Ik ontmoet u graag.

 

 

 

 

Michi Jacobs, Eigenaar van de Peelhorst en kynologische Instructeur

Ik ben Michi Jacobs, trotse moeder van 3 kinderen en ik woon in Meijel. Al jaren vang ik honden op uit Bulgarije en Roemenië via Stichting Hond Zoekt. Ze komen bij mij als “tussenstation”, zodat ik kan kijken hoe hun gedrag is. Tevens zorg ik ervoor dat de honden de basiscommando’s kennen en klaar zijn voor een nieuwe baasje. Hierdoor heb ik heel veel honden kunnen helpen.

Ook heb ik een instructeur diploma en verzorg met veel plezier die gehoorzaamheidscursussen bij de Peelhorst een onderdeel van Hondenschool happy dogs.  Onder anderen geef ik niet alleen maar deze cursussen, maar ook Rally obedience, hoopers waar ik elke week met veel plezier een andere parcours opzet om de hond verder uit te dagen. Mijn streven is om het beste in zowel baas als hond naar boven te halen… Want ‘teamwork makes the dream work!’ Wil jij ook dat jouw hond opbloeit tot de beste versie van zichzelf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!