Tussengroep donderdags 19.30 uur

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/09/2022 - 29/08/2024
19:30 - 20:30

Locatie
Hondencentrum De Peelhorst

Categorieën Geen Categorieën


In deze cursus leert de eigenaar en de hond gezamenlijk werken aan een basis gehoorzaamheid. Naast de hond wordt ook de eigenaar begeleid. Gedurende de 10 lessen leert de eigenaar veel over het gedrag/houding van zijn hond. Dit wordt tijdens de lessen veel al verteld en duidelijk uitgelegd. Tijdens de training leert de eigenaar wat hondentaal inhoudt, onze trainingstechniek, lichaamstaal en hoe ongewenst gedrag af te leren met de daarbij horende kalmerende signalen. De modernste leerprincipes worden uitgelegd. Dit zijn leerprincipes die gebaseerd zijn op het belonen van gewenst gedrag en negeren van ongewenst gedrag. Als hulpmiddel mag de clicker gebruikt worden, maar dit is geen verplichting. Straffen wordt bij ons niet gebruikt.

Inschrijven

Uw gegevens

Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum (min. 18 jr) (dd-mm-jjjj)*
Straat en huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Email*
Mobiel nr*

Gegevens hond

Naam hond*
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)*
Geslacht*
Ras*

Hoe bent u aan ons adres gekomen?

Maak een keuze*
Opmerking
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met persoonlijke wensen of problemen. Omschrijf eventueel aandachtspunten.
Voorwaarden:
  • Hondenschool de Peelhorst kan geen aansprakelijkheid voor de door u of uw hond veroorzaakte, of aan u of uw hond toegebrachte schade aanvaarden;
  • Voor alle cursussen geldt: Bij annulering tot 1 week voor aanvang van de cursus zal door ons € 50,00 administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering vanaf 1 week voor aanvang van de cursus of later, bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd;
  • Betaling van het verschuldigde cursusbedrag dient vóór aanvang cursus aan ons voldaan te zijn of via PIN of contant tijdens de eerste les.
Ondergetekende verklaart akkoord te gaan met beschreven Algemene Voorwaarden.

* verplichte velden