Start nieuwe puppycursus 31-08-2022

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 31/08/2022
10:00 - 11:00

Locatie
Hondencentrum De Peelhorst

Categorieën


 

Voorbereiden op de toekomst.

puppycursus Hondencentrum de Peelhorst
Puppycursus “Hondencentrum de Peelhorst”

Puppy’s vinden het leuk om te leren en te werken met hun baas.

Vanaf 8 weken begint de periode van het socialiseren van de hond. Het is heel belangrijk uw pup goed in deze tijd goed te begeleiden, om samen een hechte band te vormen.

Daarom is het super belangrijk om in deze periode een puppycursus te volgen, deze periode komt nooit meer terug om de hond te socialiseren. Voorbereiden op de toekomst, weerbaarheid, vaardigheden, zelfvertrouwen, leren en ontspannen. Wij leren of positieve speelse manier tijdens de puppycursus en trainen positieve.

Inschrijven

Uw gegevens

Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum (min. 18 jr) (dd-mm-jjjj)*
Straat en huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Email*
Mobiel nr*

Gegevens hond

Naam hond*
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)*
Geslacht*
Ras*

Hoe bent u aan ons adres gekomen?

Maak een keuze*
Opmerking
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met persoonlijke wensen of problemen. Omschrijf eventueel aandachtspunten.
Voorwaarden:
  • Hondenschool de Peelhorst kan geen aansprakelijkheid voor de door u of uw hond veroorzaakte, of aan u of uw hond toegebrachte schade aanvaarden;
  • Voor alle cursussen geldt: Bij annulering tot 1 week voor aanvang van de cursus zal door ons € 50,00 administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering vanaf 1 week voor aanvang van de cursus of later, bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd;
  • Betaling van het verschuldigde cursusbedrag dient vóór aanvang cursus aan ons voldaan te zijn of via PIN of contant tijdens de eerste les.
Ondergetekende verklaart akkoord te gaan met beschreven Algemene Voorwaarden.

* verplichte velden