Start nieuwe puppycursus 30-03-2023

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 30/03/2023
17:30 - 18:30

Locatie
Hondencentrum De Peelhorst

Categorieën


 

Voorbereiden op de toekomst.

puppycursus Hondencentrum de Peelhorst
Puppycursus “Hondencentrum de Peelhorst”

Vanaf 8 weken begint de periode van het socialiseren van de hond. Het is de belangrijkste periode in een hondenleven van een pup. In deze tijd kunnen ze de basis leggen voor een geestelijk gezonde hondenleven.

Daarom is het super belangrijk om in deze periode een puppycursus te volgen, deze periode komt nooit meer terug om de hond te socialiseren. Voorbereiden op de toekomst, weerbaarheid, vaardigheden, zelfvertrouwen, leren, spelen en ontspannen. Wij trainen bei de Peelhorst op een grasveld. Zo worden die honden juist geprikkeld zoals het ook gaat tijdens uw dagelijkse wandeling. Wij leren of positieve speelse manier tijdens de puppycursus en trainen positieve. Zo kunnen we gelijk inspelen op de behoefte van u als geleider en uw hond.

Inschrijven

Uw gegevens

Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum (min. 18 jr) (dd-mm-jjjj)*
Straat en huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Email*
Mobiel nr*

Gegevens hond

Naam hond*
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)*
Geslacht*
Ras*

Hoe bent u aan ons adres gekomen?

Maak een keuze*
Opmerking
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met persoonlijke wensen of problemen. Omschrijf eventueel aandachtspunten.
Voorwaarden:
  • Hondenschool de Peelhorst kan geen aansprakelijkheid voor de door u of uw hond veroorzaakte, of aan u of uw hond toegebrachte schade aanvaarden;
  • Voor alle cursussen geldt: Bij annulering tot 1 week voor aanvang van de cursus zal door ons € 50,00 administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij annulering vanaf 1 week voor aanvang van de cursus of later, bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd;
  • Betaling van het verschuldigde cursusbedrag dient vóór aanvang cursus aan ons voldaan te zijn of via PIN of contant tijdens de eerste les.
Ondergetekende verklaart akkoord te gaan met beschreven Algemene Voorwaarden.

* verplichte velden